top of page

Mech-Mind
ROBOTKAR 3D KAMERA

Mech-Mindlogo.png

3D Gépi látás az autóiparban

autoipar.png

„Mindenki az Ipar 4.0-ról beszél. El kell ismerni, hogy a folyamatosan fejlődő technológiák, különösen a 3D gépi látástechnika, új, magasabb szintű automatizálást hoznak a gyárakba.” A Mech-Mind egyik autóipari partnere nyilatkozott.

A Mech-Mind elkötelezett a kiváló minőségű 3D látástechnológiák fejlesztése mellett. A Mech-Eye ipari 3D kamerák és a mesterséges intelligencia alapú szoftverek lehetővé teszik a járműgyártók számára, hogy folyamatosan fejlődjenek, és új módszereket vezessenek be folyamataikba.

Tudja meg, hogyan felel meg a Mech-Mind a fejlett gyártási folyamatok iránti mai igényeknek!

Autóipari alkalmazások Mech-Eye ipari 3D kamerákkal

autoipari-alk.png

BIN PICKING

Pontos, teljes és részletes 3D-s pontfelhők létrehozása kicsi, sötét, tükröződő és összetett alkatrészekről. 99.9%-os doboz kiürítési arány.

Karosszéria megfogása

Alkatrészeket megfogása az optimális fogási ponton, legyen az kicsi vagy nagy, majd magabiztos elhelyezése.

Gumiabroncs összeszerelés

Bonyolult alkatrészek sokaságának kezelése és összeszerelése pontosan és gyorsan.
Különböző autóalkatrészek nagy pontosságú pontfelhői

Tárjon fel több lehetőséget a Mech-Eye ipari 3D kamerákkal

lehetosegek.png

Kiváló 3D teljesítmény

Fényvisszaverő fém alkatrészek, fényes tárgyak, fényes csomagolás, fekete felületek és szabálytalan formák. Mindez nem jelent problémát a Mech-Eye számára.
A
Mech-Eye ipari 3D kamerák precíz pontfelhőket generálnak a legapróbb részletekkel, lehetővé téve a robotok számára, hogy gyorsan és pontosan azonosítsák és kiválaszthassák a kívánt elemeket.

Kiváló válogatás és profi vezérlés

A Mech-Mind 3D látórendszerek rendkívül sokoldalúak és rugalmasak. Lehetővé teszik az ipari robotok számára, hogy könnyen kezeljék a trükkös feladatokat, mint például a véletlenszerű dobozba nyúlást és a nagy pontosságú összeszerelést.

Bizonyított ipari megbízhatóság

Az összes Mech-Eye ipari 3D kamerát úgy tervezték és tesztelték, hogy ellenálljon az ipari felhasználás zord körülményeinek. CE, FCC, VCCI és RoHS tanúsítvánnyal rendelkeznek. Így még poros, nagy rezgésnek kitett, szélsőséges páratartalmú és elektromágneses interferenciával járó zord környezetben is képesek folyamatosan végrehajtani az összetett feladatokat.

Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett lesz Mech-Eye ipari 3D kameráink teljesítményével!
Ha többet szeretne megtudni termékeinkről, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

bottom of page