top of page
RIEL-IM-Schott_2_250.png
SCHOTT_Logo-Claim-en_2000px_Blue-White_Online_sRGB.jpg

Ipari fényvezetés

Ipari
fényvezetés

SCHOTT_Logo-Claim-en_2000px_Blue-White_Online_sRGB.jpg

Cégbemutató 

SCHOTT ipari fényvezetés

A SCHOTT vezető nemzetközi technológiai fejlesztő csoport a speciális üveg és üvegkerámia területeken. Több mint 130 éves fejlesztési, anyag- és technológiai szakértelemmel a SCHOTT kiváló minőségű termékek és intelligens megoldások széles választékát kínálja. 

Az innovatív eszközeit számos iparágban használják, a háztartási készülékek, a gyógyszeripar, az elektronikai ipar, az optika, az élettudományok területén, valamint az autó -és repülőgépiparban.

A SCHOTT Világítás és képalkotás üzletág 60 éve a száloptika és a LED megoldások vezető tervezője és gyártója.
A vállalat fejlett üvegtechnikai tapasztalatait alkalmazza élvonalbeli rugalmas és merev üvegszálas optikai vezetők létrehozására a képek vagy a fény precíz átadásához, valamint kiváló minőségű LED-fényforrások előállításához.

A SCHOTT világítási és képalkotási ismereteit felhasználva alkalmazások százait kínálja az orvosi, ipari, repülési, autóipari és védelmi területek számára. A vállalat teljes körű szolgáltatást nyújt a termék korai szakaszában történő fejlesztéstől kezdve a sorozatgyártásig. 

Miért a SCHOTT?

  • Nagyon rugalmas kép- és fényvezető kábelek

  • Testreszabott tervek

  • Pontos egyedi szálbeállítás még kis tétel esetén is

  • Összetett geometriák

  • Vákuumszűk terméktervek

  • Mechanikai szilárdság és hőállóság

  • Nagy felbontású képalkotás

  • Átfogó optikai mérés

  • Nemzetközi minőségi előírások

  • Fenntartható termékek és folyamatok

SCHOTT ipari fényvezetés

Termékválaszték

Schott rugalmas üvegszáloptika

A SCHOTT üvegszál optikai szálak ötvözik a rugalmasságot, a nagy felbontást és a könnyű súlyt. Különböző hosszúságokban és átmérőkben elérhetőek ezen kábelkötegek, melyeket fémmentes alkatrészekkel gyártják. Főbb jellemzőjük még hogy más kameraelemekkel könnyen kombinálhatóak, lehetővé téve, hogy akár erős mágneses terekben is működjenek.

Schott formázott képalkotó optika

Az inverterektől a kúpokig és a vezetékekig, az előlapokig a SCHOTT Forma képalkotó üvegszáloptikai megoldások sokféle alakban kaphatóak, melyek kiváló minőségű képet továbbítanak nagy kontraszttal, minimális torzítás és átviteli veszteség mellett.

Schott rugalmas fényvezetők

A SCHOTT optikai összeszerelés elérhető összetett geometriában és többágú kivitelben is.  A speciális optikai szálakat alkalmazva megfelelnek a fejlett érzékelő mérőeszközök követelményeinek.

Schott fényvezető rudak

A SCHOTT fejlett alakformálási folyamatainak köszönhetően sokféle formát, hajlítási szöget és keresztmetszet kialakítását teszi lehetővé.
A SCHOTT tevékenységét mint szakértői partner végzi, amikor kihívást jelentő terveket kell kidolgoznia.

bottom of page