top of page

3C helymeghatározó 
megoldások

HikRobot

NYÁK ellenőrzés

 

A PCB-gyártás a fogyasztói elektronikai ipar kulcsfontosságú folyamata. 


A NYÁK-gyártó iparban a 2D-kódokat használják a gyártási idő, hely, forrasztási hőmérséklet, fluxus sűrűség, tételszám, tesztinformáció stb. rögzítésére. Mivel az információtartalom folyamatosan növekszik és a kódméret csökken, a kódolvasó rendszerekre vonatkozó követelmények egyre szigorúbbak. Az ID sorozatú intelligens kódolvasó nagyteljesítményű, mélyreható algoritmusának köszönhetően nagy pontossággal képes kis méretű 2D-kódokat megtalálni és felismerni. Sőt, az opcionálisan integrált vörös fényforrás hatékonyan növeli a kontrasztot a nyomtatott áramköri lap ellenőrzéséhez.

NYÁK (PCB) helymeghatározó megoldás - iVMS-6000

 

A független fejlesztésű iVMS-6000 platformot úgy tervezték, hogy javítsa a NYÁK-helymeghatározó rendszert annak termelékenységi előnyét. Csak egy fényforrás, egy kamera és egy tökéletesen illeszkedő algoritmus platform szoftver szükséges, amely lehetővé teszi a NYÁK koordinált visszacsatolását és szögmérését, a megszerzett valós idejű adatok továbbítását a mechanikus karba, valamint a felfelé és lefelé irányú koordinált nagy precizitású berendezésbe. Az egész folyamat kevesebb, mint egy másodperc alatt befejeződik. A termelékenységet óránként 300 darabra lehet növelni, ha a PLC automatizált berendezéssel kombináljuk, ez kínálja a legköltséghatékonyabb megoldást, miközben növeli a termelékenységet.

PCB positioning

Rendszerjellemzők

 • Hatékony képfelvétel

 • Speciális algoritmusok

 • Nagy pontosságú

 • Szélsőséges időjárású munkakörnyezetben is használható

 • Szünetmentes futtatása a nap 24 órájában

 • Szabványos kommunikációs interfész, UDP kommunikáció

 • Magasfokú költséghatékonyság

3C Mobil töltő csatlakozó

Mobiltelefon töltő csatlakozó pozíció megoldás

 

A saját fejlesztésű iMVS-6000 algoritmus platformmal a Hikrobot Machine Vision mobiltelefon töltőállomás helymeghatározó rendszere gyorsan hozzáférhet a töltőállomás helyzetéhez és a forgásszöghez; eközben javítja a teljes gyártósor stabilitását, mivel elkerülhető a közvetlen érintkezés a termékkel.

Mobile phone - Jack.png

Rendszerjellemzők

 • ​Gyors pozicionálás és rövid feldolgozási idő: <0,5 s

 • Magas termékfelismerési arány:> 99,99%

 • Magas alkalmazkodóképesség a szélsőséges környezetekhez

 • Stabil futtatási teljesítmény a nap 24 órájában, a hét 7 napján

 • kommunikáció az UDP protokollon keresztül

3C Mobil LGP csatlakozó

Mobiltelefon LGP csatlakozó Helymeghatározási Útmutató

 

A Hikvision mobiltelefonjának LGP pozicionálási útmutatási rendszere kettő kamerával rendelkezik, nagy felbontású ipari kamerákból és saját fejlesztésű iMVS-6000 algoritmus platformból áll. A rendszer több munkadarab koordinátáit és elfordulási szögeit egyetlen érzékeléssel éri el, mely az összeszerelősor alacsonyabb igényét szolgálja a hordtálca és a hordozó pontosságot kiemelve így a mobiltelefonok összeszerelésének jobb automatizálása és a magasabb szintű termelékenység érhető el.

LPG positioning system

Mobiltelefon LGP helymeghatározó rendszer szerkezeti ábrája

Duál kamera pozicionálása 


Ha két nagy felbontású ipari kamerát használunk a képgyűjtéshez és az iMVS-6000 algoritmust a képanalízishez, a munkadarab fizikai helyzetét és forgási szögét pontosan meg lehet határozni, majd az információt eljuttathatjuk a mechanikus karhoz. A kapott információval a kar megfelelő kompenzációt tud végezni a munkadarab helyzetének és szögeltérésének függvényében annak érdekében hogy a beüzemelés sikeres legyen. Ennek előnyei a gyártósor alacsonyabb igénye a tálca és a hordozó pontosságára, valamint az automatizált összeszerelés jobb pontossága.

Képfeldolgozás 


A Hikvision saját fejlesztésű iMVS-6000 algoritmus platformjának a nagyteljesítményű látásvezérlőben történő futtatásával mikronszintű pozicionálás valósul meg és a vezérlő nap  24 órájában, heti 7 napig képes stabilan működni biztosítva az ipari termelés kiszolgálását.

Mobile - LGP 2.jpg

A rendszer összetétele és kommunikáció

Mobile LGP 3.jpg

A rendszer összetétele és a kommunikáció

Rendszerjellemzők

 • Gyors pozicionálás és rövid szimpla komponensű feldolgozási idő: <0,3 s

 • Magas komponens-felismerési arány:. 99,9%

 • Biztosítja, hogy a nap 24 órájában, heti 7 napon keresztül stabilan futhasson az ipari termelés

 • Duál kamerák elhelyezése, alacsony igény a sugárzás és a hordozó pontosságához

 • Egyszerű felépítés és telepítés, üzembe helyezés és karbantartás

bottom of page